0545-224934

Ambulant

Klik hieronder voor onze folder:

-Ambulante Hulpverlening

We hebben een aantal medewerkers in dienst die ook in uw thuissituatie behulpzaam kunnen zijn en u kunnen voorzien van handvatten. Zelfredzaamheid en eigen regie vinden wij heel belangrijk voor zowel kinderen als volwassenen. Op alle levensdomeinen kunnen wij passende hulp en ondersteuning bieden, voor iedereen maken we een eigen plan gebaseerd op mogelijkheden.

Hulp bieden bij persoonlijke doelen, betere communicatie in je relaties, het veranderen van negatieve gewoontes en het ontwikkelen van nieuwe uitdagingen. Je mag gaan geloven in jezelf, uitgaan van je eigen kracht door je zelfvertrouwen op te bouwen. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijke vraagstukken. Dit kunnen lichamelijke klachten zijn, emotionele problemen maar ook de behoefte veranderingen in je eigen leven aan te brengen.

We zullen je geen adviezen of antwoorden geven over hoe jij de dingen moet aanpakken. Dat kun jij zelf veel beter! Wat de begeleider doet is jou uitdagen en begeleiden om zelf oplossingen te vinden in je dagelijkse leven. Dit doen we door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren, terug te koppelen, samen te vatten en je opdrachten te laten uitvoeren. Dit zal leiden tot prsoonlijke groei in een veilige omgeving.

Als begeleiding zorgen we voor de juiste diepgang en levendigheid. Dit gaat altijd in overleg met jou. Je mag van ons een houding verwachten, waarbij empathie, respect, betrokkenheid, echtheid en humor een verbinding maakt. De basis van vertrouwen is erg belangrijk en de verkregen informatie is beroepsgeheim.

Bij verschillende vormen van begeleiden hanteren we ook verschillende methodieken. Deze zullen besproken worden in het intake gesprek (afhankelijk van de vraagstelling). De vormen van begeleiding zijn o.a. Zelfredzaamheid, Sociale vaardigheden, Leren omgaan met geld, Leren reizen met openbaar vervoer, Kind en Puber Begeleiding, Ouderbegeleiding etc.

De vraag is het uitgangspunt en daarbij zal de passende begeleiding gezocht worden, uiteraard kunt u een voorkeur aangeven.

Geheel vrijblijvend kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen en de vraag inventariseren. Stuur hier een mail met jouw gegevens:

 

 

Privacyverklaring | Copyright by Sandra Dijkstra | Created by