0545-224934

Begeleiding groep

Zie Folder Drostlerhoeve onder Over Ons - Downloads.

De Drostlerhoeve biedt groepsgewijze ondersteuning, individuele ondersteuning, kortdurend verblijf en vakantieopvang aan kinderen en volwassenen met een beperking.

Daarnaast bieden wij ook praktijkondersteuning thuis (Begeleiding in uren). Wat betreft onze mogelijkheden en ruimte, kunt u ons ten aller tijden bellen of mailen. 

Het is onze inzet om aan te sluiten bij de vraag van de client. We streven naar een basishouding van gelijkwaardigheid (samen een klus klaren) en vertrouwen. Aansluiten bij de mogelijkheden van de client werkt motiverend. Ook de dieren reageren op: de stem, benadering, de manier van contact zoeken, de manier waarop iemand zich in een stal begeeft. Dieren reageren ook wanneer ze foutief benaderd worden. De sociale aspecten een goede sfeer vinden we zeer belangrijk en krijgt dan ook veel aandacht.

De begeleiding probeert zijn kwaliteiten, rust en kennis over te brengen op de client. We werken met het zorgdossier Qurentus en zorgplannen, jaarlijkse evaluaties en meetsysteem (tevredenheidsonderzoek).

         

  

Privacyverklaring | Copyright by Sandra Dijkstra | Created by