0545-224934

Vrijwilligers

De Drostlerhoeve is altijd op zoek naar actieve vrijwilligers die ons team willen ondersteunen. We bieden dagbesteding, vakantie opvang, logeer opvang en individuele begeleiding voor jeugd (8-18 jaar). En dagbesteding voor (jong) volwassenen.

We zijn een groeiende organisatie en we kunnen hierbij goed de inzet van vrijwilligers gebruiken. Wij werken met een kwetsbare doelgroep en vragen altijd een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) en doen altijd een selectieprocedure om te kijken of er een klik is tussen onze mensen en de vrijwilliger. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. s.dijkstra@drostlerhoeve.nl


Hieronder staan verschillende vacatures voor vrijwilligers vermeld.

Vrijwilliger met groene vingers

Heb jij groene vingers en werk jij graag met onze doelgroep? Dan is deze functie voor jou geschikt! We verbouwen kleinschalig groente en willen dit graag uitbreiden met bloemen.

Locatie: De Drostlerhoeve
Tijden: Flexibel tussen 8.30-15.30, maandag-zondag.


Creatieve vrijwilliger

Ben je creatief, bruis je van ideeën en werk je graag met onze doelgroep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locatie: De Drostlerhoeve
Tijden: Flexibel tussen 8.30-15.30, maar ook van 19.00-21.00, op zaterdag en/of zondag en/of schoolvakanties.


Vrijwillige activiteitenbegeleider

Bedenk je graag leuke activiteiten en hou je van spelletjes? (vooral sociale vaardigheden). Betreft individuele begeleiding of een klein groepje kinderen. Dan is dit wat voor jou!

Locatie: De Drostlerhoeve
Tijden: Flexibel tussen 8.30-15.30, op zaterdag en/of zondag en/of schoolvakanties.

 

Wij zoeken met regelmaat naar vrijwilligers. Mensen die zich vrijblijvend met regelmaat inzetten voor onze doelgroep en locatie.

Heeft u interesse? Dan kunt u contact opnemen met Sandra Dijkstra : s.dijkstra@drostlerhoeve.nl of telefoon locatie 0545-201220 De Drostlerhoeve

Wij vragen iedere vrijwilliger een (VOG) Verklaring Omtrent Gedrag te overhandigen en werken graag met goede afspraken.

Tot snel!

Privacyverklaring | Copyright by Sandra Dijkstra | Created by